Privatlivspolitik

Om denne privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik omhandler GREAT i forhold til indsamling, brug og videregivelse af de oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (https:/ /great.dk).

Ved at tilgå eller bruge great.dk giver du samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke giver samtykke til det samme, skal du ikke tilgå eller bruge great.dk.

Vi kan til enhver tid ændre denne privatlivspolitik uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på great.dk. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik er offentliggjort på great.dk, og din fortsatte adgang til eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du med jævne mellemrum gennemgår denne side.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Vi vil bruge de oplysninger, vi indsamler om dig til følgende formål:

Markedsføring
Indsamling af kundefeedback
Administrativ information
Målrettet annoncering
Beskyttelse af great.dk

Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til andre formål, vil vi bede dig om samtykke og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, som vi giver samtykke til, medmindre vi er forpligtet til at gøre andet pr. lov.

Sådan deler vi dine oplysninger

Vi vil ikke overføre dine personlige oplysninger til nogen tredjepart uden at søge dit samtykke, undtagen i begrænsede tilfælde som beskrevet nedenfor:

Annonce service
Analytics

Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, hvortil de blev overført, og ikke opbevarer dem i længere tid, end det er nødvendigt for at opfylde det nævnte formål.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til følgende:

For at overholde gældende lov, regulering, retskendelse eller anden juridisk proces
For at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne privatlivspolitik
For at reagere på påstande om, at din brug af great.dk krænker tredjeparts rettigheder.

Hvis great.dk fusioneres eller overdrages vil dine oplysninger være et af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Dine rettigheder

Afhængigt af den gældende lovgivning kan du have ret til at få adgang til og berigtige eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller gøre indsigelse mod den aktive behandling af dine data, bede os om at dele (portere) dine personlige oplysninger til en anden enhed, tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os til at behandle dine data, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, som måtte være relevante i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på mail@great.dk. Vi vil besvare din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan fravælge direkte markedsføringskommunikation eller den profilering, vi udfører i markedsføringsøjemed, ved at skrive til os på mail@great.dk.

Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de påkrævede personoplysninger eller trækker samtykket til at behandle disse til de påkrævede formål, vil du muligvis ikke være i stand til at få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt om.

Cookies

For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores Cookiepolitik.

Sikkerhed

Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. Men i betragtning af de iboende risici kan vi ikke garantere absolut sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere eller garantere sikkerheden af enhver information, du sender til os, og du gør det på egen risiko.

Tredjepartslinks og brug af dine oplysninger

Great.dk kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Denne privatlivspolitik omhandler ikke nogen tredjeparts privatlivspolitik og anden praksis, herunder enhver tredjepart, der driver et websted eller en tjeneste, som kan være tilgængelig via et link på tjenesten. Vi anbefaler dig at gennemgå privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller praksis på nogen tredjeparts websteder eller tjenester.

Klage-/databeskyttelsesansvarlig

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger, som er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til mail@great.dk. Vi vil behandle din henvendelse i overensstemmelse med gældende lovgivning.