Annonce
Mere
  ForsideNyhederPricerunner har kåret Årets E-handler 2023

  Pricerunner har kåret Årets E-handler 2023

  Onsdag aften blev både etablerede butikker og nye spændende spillere inden for e-handel hædret for deres bidrag til den danske online detailhandel.

  Pricerunner har netop kåret vinderne af Årets E-handler 2023 i 20 forskellige kategorier samt to prestigefyldte hovedpriser. Med 270 webshops i konkurrence har prisen både til formål at anerkende de mest fremragende online butikker og guide forbrugerne i deres online shoppingoplevelse. Her følger listen over årets vindere og de ord, de har fået med på vejen.

  Årets Butik

  DitUr af den prestigefyldte pris, Årets Butik 2023, har imponeret på alle parametre. Vild vækst har kendetegnet de første knap ti år for årets vinder. Ditur viser købmandskab, en stærk organisation og et inspirerende digitalt univers, hvor de sidder tungt på deres niche. Vi glæder os til at følge Årets Butik på deres ambitiøse rejse.

  Årets Grønne Butik

  Elgiganten sætter handling bag ordene og følger deres ambitiøse strategi op med konkrete tiltag for at forlænge produkters levetid sammen med kunderne. Med deres mange miljøvenlige initiativer viser Elgiganten, at det kan være en både miljømæssig og økonomisk gevinst at spare på vores fælles ressourcer.

  Kategori: Badeværelse

  BilligVVS vinder på grund af deres kompetente kundeservice, som hjælper kunden videre engageret og venligt. De har også fået gode anmeldelser fra mystery shopping og har vundet mange stemmer fra danskere på grund af deres lave priser og høje kvalitet.

  Kategori: Bolig & Indretning

  Luxo Living vinder, fordi de har skabt en shop med en unik stil baseret på varer af høj kvalitet og inspirerende design. De fik især gode anmeldelser fra mystery shopping for den smukke webside, som er let og intuitiv at finde rundt på.

  Kategori: Børn & Familie

  Kids-World har vundet børnefamiliernes hjerter på grund af deres høje kvalitet, fremragende kundeservice og rådgivning om bæredygtige produkter. Deres kundeservice har kompetent viden om bæredygtighed, hvilket gør det til en tryg og positiv oplevelse at handle hos Kids-World.

  Kategori: Bøger

  Saxo vinder, fordi de inspirerer til gode læseoplevelser med konkurrencedygtige priser og kundeservice, som står klar til at hjælpe videre. Mystery shopping gav især point for det store udvalg og de mange filtre, som gjorde det nemt at finde rundt.

  Kategori: Computer & Software

  Føniks Computer udvikler løbende deres butik med et bredere sortiment, og det har danskerne opdaget. De vinder for deres høje kvalitet og fremragende kundeservice, som har styr på bæredygtige produkter.

  Kategori: Foto & Video

  Kamerahuset vinder, fordi de tilbyder en gedigen og erfaren hjælp til at vælge det rigtige kameraudstyr. Kvalitet og engagement er kodeordene for årets vinder, som har etableret sig som eksperter på deres specifikke område.

  Kategori: Fritid

  Eventyrsport vinder på grund af deres uovertrufne fokus på bæredygtighed, høj kvalitet og fremragende kundeservice. De har også fået gode anmeldelser fra både kunder og mystery shopping, og som en mystery shopper skrev: “Intet bøvl, kun god service”.

  Kategori: Gaming & Underholdning

  Proshop har med et imponerende udvalg af varer godt fat i danskerne og udlandet. De vinder Gaming & Underholdning, fordi deres store fokus på dette sortiment bærer frugt og skaber gode købsoplevelser og positiv feedback fra kunderne.

  Kategori: Have & Udemiljø

  Bauhaus vinder på grund af deres fantastiske udvalg til haven og fremragende kundeservice. De tager bæredygtighed alvorligt og får ros fra både kunder og mystery shopping for deres priser og udvalg.

  Kategori: Helse

  Apopro vinder, fordi de på kort tid har etableret sig som et troværdigt alternativ til fysiske apoteker. Deres store force er en dedikeret og vidende kundeservice, som vejleder kyndigt om blandt andet bæredygtige produkter.

  Kategori: Hobby

  Coolshop har igen imponeret danskerne med et stort udvalg af kreative hobby- og fritidsprodukter, hurtig levering og en personlig og humoristisk tone. De har hele pakken og får det til at se legende let ud at drive en virksomhed i konstant vækst.

  Kategori: Hvidevarer

  Whiteaway vinder på grund af deres fremragende kundeservice, inspirerende tekster og tydelige informationsflow til kunderne. De er også opmærksomme på bæredygtighed, og det får de positive anmeldelser for fra mystery shopping.

  Kategori: Køkken

  KitchenOne har for alvor slået sit navn fast som en serviceminded leverandør af køkkenredskaber og tilbehør. De får også ros for deres guides og forslag til spændende madretter, dygtige kundeservice og hurtige levering.

  Kategori: Legetøj

  BR Legetøj er veletablerede som eksperter inden for det seneste nye legetøj af høj kvalitet. Hurtig support, nem levering og venlig kundeservice får en mystery shopper til at beskrive det som “en ovenud god oplevelse at handle hos BR Legetøj.

  Kategori: Lyd & Billede

  Elgiganten har som altid fart på, og de udvikler sig konstant, så kunderne gladeligt kommer tilbage for at handle produkter inden for Lyd & Billede. De vinder, fordi de gør købeoplevelsen enkel og hurtig og udforsker nye måder at genbruge elektronik og øge produkternes levetid.

  Kategori: Renovering & Byggeri

  For tredje år i træk er 10-4 blandt vinderne af Årets E-handler. De hjælper og guider danskerne gennem store og små renoveringer og byggerier med kyndige guides, erfarne rådgivere og stor viden om bæredygtige produkter for at skabe grønnere hjem over hele landet.

  Kategori: Skønhed

  Matas er i konstant udvikling og er en frontløber inden for nye muligheder til at nå kunderne. Med guides, personlig rådgivning og live shopping skaber de et helstøbt inspirationsunivers som giver danskerne en sanselig oplevelse.

  Kategori: Sport

  Unisport vinder, fordi de viser hvordan man kan blive ekspert på en helt særlig niche af produkter. De udforsker nye digitale muligheder for at skabe et stærkt brand, men brandingen står ikke alene, for Unisport får positiv feedback på sin dedikerede kundeservice og hurtige levering.

  Kategori: Telefoni

  Bilka har skabt en stærk strategi, hvor de møder kunderne på mange forskellige platforme. De kommer ikke sovende til succesen, som er baseret på godt købmandskab, en god kundeoplevelse og et stærkt brand i konstant fornyelse.

  Kategori: Tøj & Tilbehør

  Ditur har været på en vild vækstrejse uden at gå på kompromis med kerneværdierne. De vinder, fordi danskerne har stemt på dem i stor stil og mystery shopping pointerer websidens smukke udseende, enkle navigation og det overordnede element af luksus og kvalitet.

  Læs mere om Årets E-handler


  Om PriceRunner

  PriceRunner er Nordens største pris- og produktsammenligningstjeneste. Virksomheden har godt 200 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. PriceRunner er ejet af Klarna. PriceRunners formål er at vejlede og hjælpe danskerne med at sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, ejes ikke af nogen producenter, og er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. PriceRunner blev skabt for at hjælpe forbrugerne med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester.

  GREAT
  GREAT
  GREAT formidler e-commerce nyheder og viden til både ledere, specialister, erfarne branchefolk og dem, der er på vej til at blive det. Vi dækker alt fra strategi, markedsføring og kundeservice til teknologi, produkter, logistik og jura. Vores mål er at holde dig ajour og støtte dig i at træffe de bedste beslutninger hver dag, året rundt.
  RELATEREDE ARTIKLER
  Annonce

  POPULÆRT LIGE NU

  E-handelstrends 2023

  AccuRanker

  Aarstiderne

  Annonce