Annonce
Mere
  ForsideStrategiNy bog: Beyond Disruption

  Ny bog: Beyond Disruption

  Den globale bestseller, Blue Ocean Strategy, ændrede for altid måden verden tænker på strategi. Nu præsenterer W. Chan Kim og Renee Mauborgne en dristig og innovativ idé, der vil transformere vores tankegang omkring vækst og udvikling. Den nye bog Beyond Disruption er netop landet.

  Af: W. Chan Kim & Renee A. Mauborgne

  I dag er disruption det dominerende fokus indenfor innovationsteori og praksis. Men selvom disruption har en stor kraft, er det også destruktivt og kan føre til tab af jobs, virksomheder og endda hele industrier. Er der en alternativ tilgang til innovation og vækst, som vi overser?

  Efter tre årtier med forskning afslører forfatterne bag Blue Ocean Strategy, W. Chan Kim og Renee Mauborgne, en ny tilgang til innovation og vækst. Ligesom Blue Ocean Strategy redefinerede strategiens essens ved at skabe fremfor at konkurrere, udvider Beyond Disruption den eksisterende tilgang til innovation ved at introducere en ny metode, nemlig “nondisruptive creation”, der er fri for den destruktive forskydning, der opstår, når innovatorer forsøger at disrupte.

  Kim og Mauborgne afslører de klare fordele ved “nondisruptive creation” for virksomheder og samfundet som helhed, og viser, hvordan denne nye tilgang til innovation kan hjælpe virksomheder med at vokse, samtidig med at de er en positiv kraft for samfundet. Med eksempler, der rækker ud over alle sektorer af økonomien og en praktisk ramme for at guide innovation, viser denne bog:

  • Hvorfor “nondisruptive creation” betyder noget for os alle, og hvorfor det sandsynligvis vil blive endnu vigtigere i fremtiden.
  • Hvordan det supplerer disruption og hvordan du kan identificere og handle på “nondisruptive” muligheder.
  • Hvordan virksomheder kan forfølge deres vækst- og innovationsstrategier mere omhyggeligt på en måde, der bedre balancerer forretning og samfund.

  Denne bog er en praktisk guide til at fremme innovation og vækst. Den rige forskning bag bogen, sammen med dens tankevækkende budskab, gør den til en must-read bog for den næste generation af innovatører.

  GREAT
  GREAT
  GREAT formidler e-commerce nyheder og viden til både ledere, specialister, erfarne branchefolk og dem, der er på vej til at blive det. Vi dækker alt fra strategi, markedsføring og kundeservice til teknologi, produkter, logistik og jura. Vores mål er at holde dig ajour og støtte dig i at træffe de bedste beslutninger hver dag, året rundt.
  RELATEREDE ARTIKLER
  Annonce

  POPULÆRT LIGE NU

  E-handelstrends 2023

  AccuRanker

  Aarstiderne

  Annonce