Annonce
Mere
  ForsideNyhederNy AI-modeassistent tager Zalando-kunder på en intuitiv shoppingrejse

  Ny AI-modeassistent tager Zalando-kunder på en intuitiv shoppingrejse

  Modeplatformen Zalando vil snart lancere en beta-version af en modeassistent, der drives af ChatGPT på deres app og webplatforme. Dette vil tillade Zalando at udnytte potentialet i generativ AI til at forbedre oplevelsen af at opdage og shoppe efter mode online.

  Med en af ​​de mest omfattende sortimenter på markedet kan kunderne til tider have gavn af yderligere hjælp til at finde det perfekte produkt hos Zalando. Med den nye modeassistent vil kunderne kunne navigere gennem Zalandos sortiment ved hjælp af deres egne ord eller modeudtryk, hvilket gør processen mere intuitiv og naturlig.

  Hvis en kunde for eksempel spørger “Hvad skal jeg have på til et bryllup på Santorini i juli?”, vil Zalandos modeassistent kunne forstå, at dette er en formel begivenhed, hvordan vejret er på Santorini i juli og derfor give en forklaring med anbefalinger til tøj baseret på denne indtastning. Dette kan i fremtiden kombineres med kundepreferencer, såsom mærker de følger og produkter, der er tilgængelige i deres størrelser, for at levere en mere personlig udvælgelse af produkter.

  Med sine svar vil Zalandos modeassistent give kunderne relevante produkter og give dem mulighed for at have løbende samtaler for at forfine deres resultater. Den første beta-version vil være tilgængelig for en udvalgt gruppe kunder om foråret og have support på både engelsk og tysk og være tilgængelig i Tyskland, Irland, Storbritannien og Østrig. Denne teknologi vil introducere en ny måde at opdage Zalandos sortiment og give kunderne mere intuitiv modeinspiration.

  “Hos Zalando har vores kunder altid været i centrum for alt, hvad vi gør. Som en leder inden for mode e-handel i Europa i 15 år har vi konsekvent omfavnet ny teknologi for at forbedre vores kunders shoppingoplevelse. Vi er begejstrede for at eksperimentere med ChatGPT for at hjælpe vores værdsatte kunder med at opdage endnu mere mode, de vil elske”, siger Tian Su, VP Personalization and Recommendation hos Zalando. “Dette er kun begyndelsen; vi er forpligtet til at forstå vores kunders behov og præferencer endnu bedre, og vi er ivrige efter at udforske potentialet, som ChatGPT kan bringe til deres shoppingrejse. Mens vi fortsætter med at teste og introducere nye løsninger, forbliver vores fokus på at lære, hvordan vores kunder ønsker at interagere med vores modeassistent for at give dem den bedst mulige oplevelse.”

  Med den kommende lancering af den første version af sin modeassistent lægger Zalando grundlaget for fremtidige udviklinger og funktioner, som kunne omfatte mode- og skønhedsrådgivning eller skabelse af outfits. Med modeassistenten sigter Zalando mod at skabe en pålidelig følgesvend for sine kunder, som inkluderer beskyttelse af privatliv og AI i overensstemmelse med Zalandos engagement i at tilbyde en oplevelse af tillid.  Om Zalando

  Zalando er en velkendt online platform for mode og livsstil i Europa. Den blev etableret i Berlin i 2008 og betjener mere end 51 millioner aktive kunder på tværs af 25 markeder. Den tilbyder et varieret udvalg af tøj, fodtøj, tilbehør og skønhedsprodukter fra både lokale og internationale mærker. Zalando er anerkendt som en fashion destination, der tilbyder inspiration, innovation og bekvemmelighed for købere. Som Europas førende teknologivirksomhed i modebranchen, er Zalando forpligtet til at udvikle digitale løsninger, der gavner alle interessenter, herunder kunder, partnere og andre personer involveret i Zalando-økosystemet. Virksomheden sigter mod at blive udgangspunktet for mode og en bæredygtig platform, der har en nettopositiv indvirkning på mennesker og miljøet. ​

  GREAT
  GREAT
  GREAT formidler e-commerce nyheder og viden til både ledere, specialister, erfarne branchefolk og dem, der er på vej til at blive det. Vi dækker alt fra strategi, markedsføring og kundeservice til teknologi, produkter, logistik og jura. Vores mål er at holde dig ajour og støtte dig i at træffe de bedste beslutninger hver dag, året rundt.
  RELATEREDE ARTIKLER
  Annonce

  POPULÆRT LIGE NU

  E-handelstrends 2023

  AccuRanker

  Aarstiderne

  Annonce