Annonce
Mere
  ForsideNyhederForudsigelser for e-commerce og detailhandlen i 2023

  Forudsigelser for e-commerce og detailhandlen i 2023

  I en ny rapport fra Nets kommer Patrik Müller, Ecommerce Ekspert og Marketing Executive hos Nets, med en række forudsigelser for 2023 og giver også råd til, hvordan virksomheder kan overleve og trives i disse tider.

  Forbrugermarkedet oplever økonomisk nedgang, og e-commerce og detailhandlen vil skulle navigere gennem det kommende år med en skærpet konkurrence. E-commerce-branchen vil dog fortsat vokse, og det er nødvendigt for detailbutikkerne at tilpasse sig den digitale verden.

  En reduktion i købekraften vil føre til en ændret forbrugeradfærd, og e-commerce- og detailbutikker vil være nødsaget til at tilpasse sig en ny virkelighed.

  I rapporten ‘Forbrugerforudsigelser 2023’ vil du bl.a. få svar på:

  • Hvilke konsekvenser vil det skiftende marked have for din butik
  • Hvorfor det er vigtigt, at du forbereder din butik på markedets forandringer
  • Hvordan kan du forberede dig, og hvilke områder skal du fokusere på

  I lyset af den økonomiske nedgang, som vi kan forvente at se i de kommende år, er det vigtigt for ecommerce og detailhandlen at være forberedte og her kan rapporten hjælpe et stykke ad vejen.


  Om Nets

  Nets formidler betalinger med bevidstheden om, at enkelthed og sikkerhed udgør fundamentet, når betalingsløsninger skal bidrage til at skabe vækst, fremdrift og gøre hverdagen lidt nemmere for banker, virksomheder og forbrugere på tværs af Europa. Læs mere på www.nets.eu. Nets er en del af Nexi koncernen – en førende europæisk aktør i betalingsindustrien. Læs mere på www.nexigroup.com​

  Næste artikel
  GREAT
  GREAT
  GREAT formidler e-commerce nyheder og viden til både ledere, specialister, erfarne branchefolk og dem, der er på vej til at blive det. Vi dækker alt fra strategi, markedsføring og kundeservice til teknologi, produkter, logistik og jura. Vores mål er at holde dig ajour og støtte dig i at træffe de bedste beslutninger hver dag, året rundt.
  RELATEREDE ARTIKLER
  Annonce

  POPULÆRT LIGE NU

  Annonce